fb

Let op: Maatregelen coronavirus

16 maart 2020

 

Vanwege het Coronavirus en onze pogingen om verspreiding te voorkomen zullen wij een aantal maatregelen treffen waarvan we onze bezoekers en klanten op de hoogte willen stellen.

Indien u verkouden bent, een loopneus heeft, hoest of niest dan verzoeken we u om onze showroom niet te betreden.

In de showrooms bewaren we gepaste ruimte tussen het personeel en bezoekers, we houden een afstand van minimaal 1,5 meter. We geven elkaar dus even geen hand en ook geen elleboogjes.

Dit geldt ook voor het uitleveren van goederen. Onze medewerkers zullen uw bestelling klaarzetten, u bent vervolgens zelf verantwoordelijk om uw bestelling in uw auto of bus te zetten. Waar mogelijk en waar we een gepaste ruimte kunnen aanhouden zullen we u daarmee helpen.

Onze showrooms zijn vooralsnog open volgens de openingstijden op onze website. We proberen wel te letten op een maximaal aantal toelaatbare klanten in de showrooms. Hierin volgen we nauwlettend de adviezen van het RIVM. U kunt bij ons contactloos betalen! Echter geven wij er de voorkeur aan om vooraf per bank te betalen, indien mogelijk.  Onze webshop is gewoon open. U kunt uw bestelling geheel online regelen. Maar ook voor advies via telefoon of email zitten wij voor u klaar gedurende werkdagen tussen 10 en 17 uur. 

Onze transporteurs zijn vooralsnog aan het werk en komen dagelijks bij ons langs om bestellingen voor klanten op te halen. Indien producten op voorraad zijn kan er snel geleverd worden. Ook bestellingen van sample tegels worden dagelijks verstuurd!

Sommige van onze collega’s zijn uit voorzorg thuis gebleven i.v.m. neusverkoudheid en hoesten. Hierdoor hebben we te maken met een verminderde bezetting. Dit zal resulteren in het feit dat we iets minder snel reageren op email en telefoon dan dat u mogelijk van ons gewend bent. Wij bieden op voorhand excuses aan voor eventuele vertraging die daardoor kan ontstaan. 

Wij hopen op uw begrip en medewerking in deze bizarre tijden!

Team Designtegels.nl